Microsoft Internet Explorer has encountered a problem and needs to close

   Причините за подобно съобщение може да са много. Затова Ви предлагам да разгледате този списък и да намерите решението за Вашия конкретен случай:

[code]http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%22Microsoft+Internet+Explorer+has+encountered+a+problem+and+needs+to+close%22++site%3Asupport.microsoft.com&meta=[/code]

2 thoughts on “Microsoft Internet Explorer has encountered a problem and needs to close

 1. Там, където ме прати поредната грешка от IE пише в заглавната лента Microsoft Online Crash Analisis
  самата статия е
  Privacy Statement for the Microsoft Error Reporting Service
  http://oca.microsoft.com/en/dcp20.asp
  Обаче:
  ми трябва акъл как да си направя своя анализ на причините?
  То, с преводите през гугъл – ще схвана нещо от знанието на MS, добре.
  Ама нали току-що трети път от един и същи адрес ме плюе жалкото браузърче IE6? И трих бескветке, и честих временните, и лог-оффвах сесията – 2 пъти… Другата причина може да е gmail.com, защото и от там понякога се “крашва”, даже честичко, ама нямам голяма алтернатива за поща, нали?
  Капакът с хубавото около тези тъжни съвпадения е, че точно сега пък http://www.edu-bg.net ме допусна във вътрешния портал… И там заби, ама – друго си е да не ми разправя за грешка в базата с данни и за неуспешна зяавка…
  Досега не съм наблягала на този сайт, да. Особено на форума му. Подозирам, че нещо във форума ме плюе упорито. Даде ми едно съобщение за файлче в папка temp на windows.
  Нали си чистя най-редовно временните файлове? Онова dtf май не ги лови тези, дето не почват с ~ в началото?
  Не е и в тов авъпросът – посещава се този форум, не екат ода не се посещава, другите явно не плачат…
  Ще се надявам при възникнал интерес към констаттацията ми, някой по-компетентен да се включи с коментар, авторът на блога може да е зает, но … надявам се… Затова е блог, иначе има и лични дебати, обаче не може всеки да плаче и чака помощ.
  Сайтът и форумът са нещо предизвикателно за млади хора… Дано някак да се вмести и това трънче в изследователската програма на Powerled! (осмелих се да впиша адреса като за МОЙ сайт).

 2. И не, нямаше надпис за грешка от браузъра, ами си “забива” на прозореца, без никакви възможности за затваряне. Task Manager-ът също блокира, всичко си стои като снимка, контекстно меню в лентата на задачите и close с няколко упорити End now все пак затварят прозорците, но е нетипично досега, а вече мога да го повтарям, затова си мисля, че правилото го постигам с конкретен сайт, не заради моя браузър… (или добрата комбинация на двете).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *